Zit je erover na te denken om Windows 7 te kopen, maar je weet niet welke versie je moet kopen? Vraag je jezelf af of je een 32 of 64 bit nodig hebt? Dan moet je weten dat wanneer je naar Softwarelicense4u gaat om Windows 7 te kopen dat je een installatie dvd van zowel de 32-bit als de 64-bit versie ontvangt.

Over de keuze of u de 32-bit of de 64-bit installatie dvd moet gebruiken, kunnen we in principe kort zijn. Wanneer uw computer beschikt over meer dan 4 GB intern geheugen dan moet u de 64-bit versie van Windows 7 gebruiken. In alle andere gevallen kunt u gerust de 32-bit versie installeren.

Welke Windows 7 versies zijn er eigenlijk?

Microsoft heeft Windows 7 in zes verschillende smaken uitgebracht. Maar voor de echte consument zijn er eigenlijk maar 3 versies interessant namelijk;

  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate

De Windows 7 Home Premium editie biedt u eigenlijk alles wat u nodig hebt als computergebruiker. Met deze versie kunt u uw computer echter geen verbinding laten maken met een netwerk waarbij de computer zich via een domein moet aanmelden, zoals dat bij bedrijfsnetwerken nog wel eens voorkomt. Wanneer dat noodzakelijk is moet u Windows 7 Professional aanschaffen.

https://softwarelicense4u.com/nl/windows-7-professional-32-64bit-licentie-nederlands